قیمت چرم گوسفندی لباسی مرغوب با طول عمر بالا و جنس عالی

چرم گوسفندی از دسته ی چرم های سبک می باشد که برای تولید محصولاتی مانند دستکش یا کیف جا کارتی مورد استفاده قرار می گیرد.

آنچه در این مقاله می‌خوانید:

قیمت چرم گوسفندی لباسی مرغوب با طول عمر بالا و جنس عالی

قیمت چرم گوسفندی لباسی

قیمت چرم گوسفندی لباسی چرم ها انواع گوناگونی دارند و به طور کلی به سه دسته ی چرم سنگین و نیمه سنگین و چرم سبک دسته بندی می شوند که چرم گوسفندی که به نام چرم بره یا برش نیز معروف است از دسته ی چرم های سبک می باشد که برای تولید محصولات مختلفی مورد استفاده قرار می گیرند.

تاریخچه ی تولید چرم ها بسیار طولانی است و بشر از زمان هایی که به شکار حیوانات می پرداخته است از پوست حیوانات نیز استفاده های مختلفی می کردند که رفته رفته روش های بهبود ویژگی های پوست پیشرفت کرد و چرم به دست آمد که از آن پوشاک و محصولات مختلفی استفاده شد.

به روش های که با استفاده از آن ها قسمت های فاسد شدنی و چرب پوست را جدا کرده و چرم تولید می کنند دباغی گفته می شود که بر روی پوست گوسفند نیز دباغی با روش های خاصی انحام می پذیرد.

به طور مثال بر خلاف چرم های دیگر پوست گوسفند با پشم برنزه می شود که باعث می شود در ساختار پروتیین های چرم تغییر به وجود بیاید که این امر خود باعث افزایش دوام چرم می شود.

چرم ها محصولاتی بسیار مقاوم هستند به طوری پس از گذشت سالیان طولانی هنوز بشر نتوانسته است محصولی تولید کند که از نظر ویژگی های ذاتی جایگزینی برای چرم طبیعی باشد البته چرم های مصنوعی با روش های مختلفی تولید می شوند که ار نظر ظاهری بسیار به چرم طبیعی شبیه است اما از نظر ذاتی و کیفی تفاوت های زیادی با چرم طبیعی دارد.

چرم گوسفندی یکی از بهترین چرم های طبیعی می باشد که در مقایسه با چرم گاوی تراکم کمتری دارد اما زیبایی آن نسبت به چرم گاوی بیشتر است البته سطح خارجی و ظاهر چرم گوسفندی به چرم گاوی بسیار شبیه است اما نسبت به آن نرم تر و منعطف تر می باشد و از آن برای تولید دستکش یا کیف پول چرمی و … استفاده می شود.

بر روی چرم های گوسفندی یک نوع پوشش پشمی وجود دارد که معمولا به عنوان آستر در پوشاکی مانند کاپشن های چرمی یا چکمه ها مورد استفاده قرار می گیرند که باعث راحتی و احساس گرمای بیشتر می شود که این خود یکی از مهم ترین ویژگی های چرم گوسفندی می باشد.

در این قسمت به برخی از مهم ترین ویژگی های چرم های گوسفندی اشاره می کنیم:

  • مقاومت چرم گوسفندی در برابر سایش بسیار بالا می باشد
  • بعد از استفاده طولانی مدت از چرم های گوسفندی آن ها نرم تر و براق تر می شوند
  • چرم گوسفندی بسیار نرم و نازک می باشد
  • وزن چرم گوسفندی نسبت به دیگر چرم ها بسیار پایین تر می باشد
  • سطح چرم گوسفندی دارای منافذی می باشد که باعث جریان هوا در پوشاکی با چرم گوسفندی تولید شده اند می شود.

چرم های گوسفندی به دلیل وزن پایینی که دارند برای تولید لباس مورد استفاده قرار می گیرند زیرا چرم های گاوی وزن بالایی دارند و نمی توان از آن ها محصولاتی مانند پالتو تولید کرد اما پوست گوسفندان هم نرم می باشند و هم به دلیل تراکم پایین وزن پایین تری دارند بنابراین بهترین نوع چرم برای تولید لباس های چرمی چرم گوسفندی می باشد.

قیمت چرم گوسفندی در بازار به دلیل بالا بودن تولید آن مناسب می باشد و در مقایسه با چرم های گاوی این نوع چرم از قیمت مناسب تری برخوردار است.

یکی از معایب چرم طبیعی گوسفندی این است تنوع رنگی زیادی ندارد و اصلی ترین رنگ هایی که در چرم گوسفندی پیدا می شود رنگ های سرمه ای و قهوه ای و عسلی و قرمز و زرشکی و مشکی می باشد البته با رنگ های مصنوعی رنگ این چرم قابل تغییر است اما رنگ های طبیعی و ذاتی خود چرم زیبایی و جلوه ی بهتری دارند.

یکی از ویژگی های اصلی چرم گوسفندی لباسی طول عمر بالای آن می باشد به طوری که هر چقدر از آن ها بیشتر استفاده کنید زیبایی آن ها افزایش پیدا می کند و نرم تر می شوند و هم چنین در برابر عوامل طبیعی و حتی شیمیایی نیز ماندگاری زیادی دارند و رنگ آن ها دچار تغییر نمی شود.

به طور کلی چرم های گوسفندی به دو دسته کلی چرم گوسفندی و چرم گوسفندی لباسی تقسیم می شوند و از چرم گوسفندی کیفی برای تولید کیف های چرمی شل استفاده می شود و همان طور که از اسمش پیداست از چرم گوسفندی لباسی نیز برای تولید لباس های چرمی استفاده می شود.

در هنگام خرید چرم گوسفندی با طول عمر بالا و جنس عالی باید توجه داشته باشید که چرم درجه یک خریداری کنید.

چرم درجه یک دارای سطح یکدست و صافی می باشد و اثر هیچ گونه خراش و بریدگی و بیماری بر رون آن دیده نمی شود و به اصطلاح کارد مال نیست و باید پشت چرم به حد کافی لش دار می باشد یعنی از ضخامت کافی برخوردار است.

در چرم درجه یک ضایعاتی به چشم نمی خورد و در صورت دیده شدن هم یک الی دو مورد می باشد و فاصله این ضایعات تا لبه بیشتر از ۳ سانتی متر نمی باشد.

به طور کلی چرم درجه یک به چرمی گفته می شود که کاملا صاف و یکدست باشد و ایراداتی بر آن وارد نباشد و چرم درجه دو نیز به چرمی گفته می شود که ضایعات و عیوب آن کمتر از یک پنجم کل چرم می باشد.

اگر شما به دنبال تولید محصولات چرمی با کیفیت بسیار بالا و زیبایی منحصر به فرد می باشید بهتر است از چرم های درجه یک و یا درجه دو استفاده نمایید.

ایران یکی از بهترین تولیدکنندگان چرم گوسفندی در منطقه می باشد و چرم های تولیدی در ایران معمولا به صورت خام به کشور های دیگر مانند ترکیه و چین و … صادر می شود تا در آن جا محصولات مختلفی از این چرم ها تولید شود البته در ایران نیز برای تولید محصولات مختلفی استفاده می شود.

تبریز یکی از بهترین شهر های تولید چرم طبیعی می باشد که از چرم های تولید شده برای تولید کفش به طور عمده در تبریز استفاده می شود.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما