قیمت چرم ورنی مرغوب به صورت کیلویی و متری در بازار جهانی

قیمت چرم ورنی در بازار جهانی به عوامل متعددی من جمله مرغوب بودن و فروش آن به صورت کیلویی و یا متری بستگی دارد.

آنچه در این مقاله می‌خوانید:

قیمت چرم ورنی مرغوب به صورت کیلویی و متری در بازار جهانی

قیمت چرم ورنی

قیمت چرم ورنی

تاریخچه چرم در دنیا نشان می ‌دهد که مرغوبیت و موارد متعدد مصرف آن راز بقای چرم به عنوان یک محصول باستانی در طول تاریخ است و این که در طول تمدن بشری نیاز انسان به چرم هیچ گاه از بین نرفته است.

همواره شکل تازه ای از نیاز به چرم به وجود آمده است که سبب شده این صنعت پویا و رو به رشد بماند بررسی تاریخ چرم گواه این مطلب است که برای یافتن زمان شروع استفاده بشر از این ماده باستانی باید تا عصر حجر به عقب برگردیم.

به سختی می توان باور کرد که انسان غارنشین می توانسته از پوست شکار های خود چرم تهیه کرده و آن را به مصارف مورد نظر خود برساند اما اکتشافات باستان‌ شناسی حکایت از درستی این موضوع دارد.

ابزار به دست آمده از کاوش های صورت گرفته تایید کننده این موضوع است که قدمت آشنایی انسان با چرم و طرز تهیه آن و نیز هنر و توانایی لازم برای بکار گیری چرم در ساخت وسایل مورد نیازش قدمتی به درازای عمر و تمدن بشر دارد.

صنعت چرم همواره رو به پیشرفت است و در این مسیر همیشه علاقه مندان خود را حفظ کرده است البته در این راستا صنعت مُد نیز هر روز روش‌ های تازه ای برای استفاده از چرم ابداع می کند و به رونق چرم کمک می نماید.

چرم در انواع و طرح های مختلفی برای تامین نظر و سلیقه علاقه مندانش به بازار روانه می شود که حق انتخاب زیادی را برای خریداران به وجود می آورد.

انواعی مختلفی از چرم نظیر: چرم ورنی، بروشاو، ابر و بادی، شِبرو، فلوتر، نُبوک، اشبالت، جیر، کورکو و چرم چاپی و بسیاری از انواع دیگر در بازار موجود است.

در متن زیر سعی شده برای آگاهی شما عزیزان چند نمونه از انواع چرم مورد بررسی قرار گرفته و مطالب مفیدی پیرامون آن ها در اختیار شما قرار بگیرد.

۱.چرم ورنی: نوعی چرم طبیعی است که با یک لایه لعاب لاکی سطح آن براق می شود تا ظاهری جذاب و شیک تر داشته باشد.

این نوع چرم نسبت به چرم نبوک، جیر و شِبرو ارزان تر است ولی جزء پرفروش ترین نوع چرم است که طرفداران زیادی دارد.

برای تهیه چرم ورنی پوست گاو یا گوساله و در برخی موارد بز دباغی می شود روی آن با مواد براق که به صورت پودر، مایع و یا لعابی هستند پوشانده می ‌شود.

به این ترتیب چرم به دست آمده سطحی براق و زیبا خواهد داشت که در انواع رنگ های چشم نواز تهیه می شود.

ساختار الیاف چرم در نوع ورنی بسیار فشرده هستند و این خود علت مقاوم بودن این نوع چرم است و سبب کاربرد وسیع آن در صنعت کیف و کفش و پوشاک شده است.

وسایلی که با چرم ورنی تهیه می شوند به علت ظاهر شیک و مجلل خود جز کالا های لوکس و لاکچری محسوب می ‌شوند و بیشتر مناسب استفاده در مجالس و میهمانی های رسمی هستند.

۲.چرم شِبرو: این نوع چرم جزء چرم های لوکس و گران به حساب می آید که سطح روی آن کمی براق است و حتی می‌ تواند کاملا مات باشد و سطح داخلی آن کُرکی و پُرز دار است.

این چرم به علت ضخامت مناسب در ساخت انواع کاپشن، پالتو، کیف و کفش، دستکش و غیره… استفاده می شود.

اگر شما خواهان خرید چرم باشید بی شک متوجه تنوع زیاد آن و البته قیمت های متنوع چرم موجود در بازار شده اید و این موضوع انتخاب را برای شما سخت و دشوار نموده است.

مطمئنا این سوال برای شما به وجود آمده است که علت این تفاوت قیمت برای چرم در چیست و عوامل اساسی در تعیین قیمت چرم چه مواردی هستند.

از شما عزیزان دعوت می کنیم برای یافتن پاسخ سوالات خود مطالعه مطالبی را که ادامه ارائه خواهیم داد را از دست ندهید.

همانطور که در متن فوق به آن اشاره شد فاکتور های زیادی در تعیین قیمت چرم دخیل هستند ما سعی نموده ایم مهم ترین های آن ها را به اختصار توضیح دهیم.

۱.منشاء پوست: این موضوع که چرم از پوست چه حیوانی تهیه شده بسیار در قیمت چرم تاثیر دارد به عنوان مثال چرم تهیه شده از پوست گاو گران تر از چرم پوست گوسفند است.

علاوه بر نوع حیوان مورد نظر، زیستگاه حیوانی که چرم از آن به دست می ‌آید نیز در تعیین قیمت آن موثر است زیرا آب و هوا بر کیفیت پوست تاثیر گذار است.

به عنوان مثال آب و هوای گرم و خشک پوست حیوان را خشک، زبر و خشن می ‌کند و حتی وجود پشه در این مناطق نیز بیشتر است و گزیدگی حشرات پوست حیوان را خراب می ‌کنند.

گزش حشرات سبب اُفت کیفیت چرم می شوند از طرف دیگر چرم حیواناتی که در مراتع خوش آب و هوای کشور های اروپایی نظیر آلمان یا ایتالیا زندگی می کنند بسیار با کیفیت تر هستند.

از مسائل دیگر چگونگی پرورش حیواناتی است که قرار است از پوست آن ها چرم تهیه شود زیرا هر گونه تغذیه و مراقبت های پزشکی دام رابطه مستقیم با سلامت پوست آن دارد.

زیرا اگر در پرورش آن ‌ها از موارد هورمونی استفاده شود سبب رشد سریع تر حیوان خواهد شد و این بر کیفیت چرم اثر گذاشته و سبب اُفت کیفیت و مرغوبیت چرم حاصله خواهد شد.

۲.روش دباغی پوست: پوست به روش های متنوعی دباغی می ‌شود که خود بر کیفیت چرم و بالطبع قیمت آن نیز تاثیر می ‌گذارد و این که چه کشوری یا چه برند و مارکی کار دباغی پوست را انجام داده است.

به عنوان مثال: یکی از گران ترین چرم ها متعلق به کشور ایتالیا است که از پیشگامان صنعت چرم در دنیا به شمار می ‌آید البته در سال های اخیر ایران در این صنعت پیشرفت بسیاری نموده و تبریز و همدان دو قطب چرم ایران هستند.

۳.رنگ چرم: فرآیند رنگرزی چرم کاری سخت، پیچیده و زمان بر است از این رو چرم هایی که کاملا رنگ شده باشند از چرم های خام یا نیمه رنگی گران تر هستند.

اگر رنگ به صورت ماشینی به پوست زده شده باشد در مقایسه با رنگرزی به صورت دستی و سنتی ارزان تر خواهد بود.

از طرفی پیاده‌ سازی هر رنگی بر روی چرم طبیعی امکان پذیر نیست و یا بسیار سخت است و باید تکنیک های زیادی به کار گرفته شود تا رنگ مورد نظر به دست آید.

از این‌ رو چرم هایی که به رنگ سفید هستند چون زمان و زحمت زیادی برای آن ها کشیده شده است گران ترین رنگ چرم به حساب می آیند.

عوامل دیگری همانند: نرخ ارز، مواد اولیه به کار رفته در تهیه چرم، رقبای تجاری، تقاضا و کشش بازار و عوامل غیره… از فاکتور های تاثیر گذار بر روی قیمت چرم و بهای تمام شده آن هستند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما