صادرات چرم مصنوعی به صورت انبوه و در عین حال با کیفیت بی نظیر

اگر حمایت ها به درستی انجام گیرد صادرات چرم مصنوعی می تواند پتانسیل بالایی در ارزآوری و تولید اشتغال در طول سال های آینده داشته باشد.

آنچه در این مقاله می‌خوانید:

صادرات چرم مصنوعی به صورت انبوه و در عین حال با کیفیت بی نظیر

صادرات چرم مصنوعی

صادرات چرم مصنوعی چرم مصنوعی در مقایسه با چرم طبیعی دارای مزایای زیادی است که یکی از آنها داشتن قیمتی بسیار پایین تر و مقرون به صرفه تر آن است.

صادرات چرم مصنوعی امروزه در تمامی کشورها یکی از راه های خوب برای افزایش ارزآوری محسوب می شود و از طرفی می تواند باعث افزایش رونق کسب و کار و اشتغال گردد، کشورهای آسیایی و اقیانوسیه بیشترین سهم در صادرات چرم مصنوعی را بر عهده دارند.

در دوران کرونا میزان تقاضا برای چرم های مصنوعی به دلیل تولید روکش های تخت های بیمارستانی و آزمایشگاه ها بسیار افزایش داشته است.

مواردی چون تحولات اقتصادی، ارزش سهام بازار، مقررات تجاری، میزان تولیدات، میزان کیفیت، جایگاه محصول و میزان استقبال از آن می تواند بر میزان صادرات و واردات محصولات چرمی تاثیر گذار باشد.

کشور چین یکی از بزرگترین تولید کنندگان و صادر کنندگان چرم در دنیاست، ولی در این چند سال اخیر با توجه به افزایش هزینه کارگران و همچنین کمبود نیروی انسانی باعث شده کشورهای دیگری چون ایران و بنگلادش در این حوزه بتوانند خودی نشان دهند.

چرم جزء یکی از قدیمی ترین موادی است که از گذشته برای تولید انواع لباس و وسایل مورد استفاده قرار می گرفته است.

چرم چه طبیعی و چه مصنوعی توانست با ویژگی های منحصر به فردی مانند انعطاف پذیری و دوام بالا بازار خوبی را در حوزه مد و فشن به دست آورد، همچنین در سطح جهانی محبوبیت بسیار بالایی را کسب کرده است.

چرم طبیعی چون مستقیما از حیوانات تهیه می شود در این چندین سال اخیر با مخالفت بسیاری از افراد مدافع حقوق حیوانات روبرو شده است که همین امر سبب شده تولید چرم مصنوعی رواج زیادی پیدا کند.

چرم مصنوعی برای تولیداتی چون توپ فوتبال، کیف و چمدان، جلد کتاب و لوازم التحریر، انواع کمربند و لباس و حتی به عنوان روکش بر روی اقلام مختلفی مورد استفاده قرار می گیرد، چرم ها معمولا نگهداری بسیار آسانی دارند و از نظر اقتصادی و تجاری نه تنها در کشور ما بلکه در اقصی نقاط جهان کالایی ارزشمند محسوب می شوند.

در واقع تولید چرم مصنوعی فرآیندی پول ساز است و هر چه تولید این محصول بالاتر باشد می تواند سرمایه را افزایش دهد، علاوه بر این مزیت این چرم می تواند فضای داخلی را بسیار جذاب جلوه دهد و به همین خاطر اکثر تجار نیز به صادرات این محصول روی آورده اند.

چرم های مصنوعی که توسط بشر تولید شده دارای انواع بسیار متنوعی هستند و از چندین لایه فوم و چسب تشکیل شده اند، موادی به نام تثبیت کننده های uv در ساخت آنها به کار می رود که دوام و ماندگاری آنها را تا حد قابل توجهی افزایش می دهد.

دو نوع مهم چرم های مصنوعی شامل پی وی سی و پلی یورتان (پی یو) می باشد، این نوع چرم تفاوت چندانی با چرم طبیعی ندارد، میزان ضخامت آنها کاملا سلیقه ایست و می توان با استفاده از حباب های هوا میزان ضخامت آنها را تغییر داد.

تکنولوژی های جدیدی که برای تولید آنها ایجاد شده این توانایی را دارد که با اضافه کردن موادی شیمیایی از آتش گرفتن آنها هم جلوگیری کند.

چرم های پی یو در واقع یکی از ارزان ترین نوع چرم مصنوعی می باشد که این قیمت پایین بیشتر به خاطر دوام کم آن است، طبق آمارها ارزش بازار چرم مصنوعی در سال 2021 حدود 29 میلیارد دلار بوده است که این ارزش تا 10 سال آینده می تواند رشدی بیش از 7 درصد را طی کند.

چرم مصنوعی اثرات تخریبی بسیار کمی دارد و می تواند برای مدت زمانی طولانی بدون فرسوذگی باقی بماند، از این نوع چرم ها بیشتر برای تولید کیف و کفش و مبلمان استفاده می شود، چرم مصنوعی را هم به صورت خام و هم به صورت اقلام ذکر شده صادر می کنند.

در عصر کنونی در کشور ما هم تنها 28 درصد از تولیدات توسط چرم طبیعی تولید می شود و مابقی تولیدات و صادرات در این حوزه مربوط به چرم های مصنوعی است، صادرات این کالای اساسی یکی از پر سودترین اقلام تجاری محسوب می شود که این نشان دهنده پتانسیل بالای این محصول می باشد.

کشور ما هم ظرفیت بالایی در تولید چرم مصنوعی و صادرات آن دارد، کیفیت بالای محصولات ایرانی باعث شده به یک رقیب جدی برای تولیدات مشابه کشورهایی مانند چین تبدیل شود، در سال 2021 ایران حدود 100 میلیون دلار چرم مصنوعی را به کشورهای مختلف صادر کرده است.

از این 100 میلیون دلار تنها 30 میلیون دلار آن مربوط به صادرات چرم مصنوعی خام بوده و مابقی یعنی سهمی 70 میلیون دلاری مربوط به تولیداتی چون کفش می باشد.

روز به روز شاهد تولیداتی جدید در زمینه چرم های مصنوعی هستیم، پیشرفت های بسیار چشمگیری در این حوزه ایجاد شده است به طوری که بسیاری از تولید کنندگان به تکنولوژی تولید چرم های گیاهی و حتی چند منظوره دست یافته اند.

اغلب کشورها از چرم های مصنوعی برای روکش های صندلی خودرو استفاده می کنند، حتی بزرگترین شرکت های خودروسازی برای تولیدات خود از روکش هایی با چرم مصنوعی بهره می برند.

چون هم دوام بالایی در برابر شرایط آب و هوایی مختلف دارد و هم با داشتن رنگ ها و طرح های متنوع می تواند پاسخگوی اکثر نیازها باشد، علاوه بر این چرم مصنوعی قابلیت شستشو دارد و می توان لکه های روی آن را به راحتی تمیز کرد.

حوزه صادرات و واردات چرم مصنوعی کاملا رقابتی است و هر شرکتی با توجه به میزان سرمایه گذاری، درآمد، ابتکارات و نوآوری، نقاط ضعف و قدرت، نوع برندسازی، ظرفیت تولید و نیروی کار می تواند در میزان شکست یا پیروزی موثر باشد.

شرکت ما با در اختیار داشتن کادری مجرب و همچنین داشتن دستگاه هایی مدرن بهترین نوع چرم مصنوعی را تولید می کند و آنها را به صورت انبوه در اختیار تولیدی های داخلی قرار می دهند علاوه بر این این تولیدات با داشتن کیفیتی بی نظیر یکی از گزینه های مهم صادراتی هم محسوب می شوند.

بدون شک با خرید از ما هم می توانید مواد اولیه را با قیمتی مناسب تر از محصولات مشابه خریداری کنید و هم اینکه با داشتن مرغوبیت بالا توانایی تولید محصولاتی با دوام را هم کسب خواهید کرد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما