خرید چرم گوسفندی مقاوم در برابر پوسته شدن و پارگی

در این مطلب می خواهیم به خرید چرم گوسفندی مقاوم در برابر پوسته شدن و پارگی بپردازیم؛ چرا که چرم گوسفندی در تولید وسایل لوکس و سبک کابرد ویژه ای دارد.

آنچه در این مقاله می‌خوانید:

خرید چرم گوسفندی مقاوم در برابر پوسته شدن و پارگی

خرید چرم گوسفندی

خرید چرم گوسفندی چرم گوسفندی یکی از فرآورده های مناسب و قابل استفاده ای است که غیر از دیگر مشتقات گوسفندی ارزش بالایی دارد، این محصول مفید در تمدن امروزی نقش به سزایی دارا میباشد که در هر دوره ای مخصوصا در زمینه مد و فشن جایگاه والایی دارد و درطراحی های زیادی مورد استفاده قرار گرفته است.

تاریخ استفاده از چرم به هفت هزار سال پیش بازمیگردد که افراد در زمانهای مختلف بسته به نیاز خود استفاده های فراوانی داشتند، اما در زمان حال اگر شما میخواهید چرم طبیعی داشته باشید و از اصل بودن آن اطمینان داشته باشید باید ویژگیهای چرم اصل را بدانید تا با شناخت و تشخیص بهتری بتوانید خرید خود را انجام دهید.

امروزه در بازار نوع های مختلفی از چرم وجود دارد و در این راستا کسانی که قصد خرید و فروش چرم گوسفندی و حتی چرمهای رنگی را دارند بصرفه است، یکی از محصولات پر طرفدار چرم گوسفندی میباشد که از دباغی پشم گوسفندی بدست می آید و برای تهیه این محصول باید مراحل گوناگون با دقت زیادی انجام شود تا چرم فرآوری شده کیفیت و دوام خوبی داشته و به قول معروف مشتری پسند باشد.

اولین کاری که در تولید چرم صورت میگیرد انتخاب و خرید پوست سالم و بدون عیب میباشد که بطور چشمگیری کیفیت محصول نهایی را بالا میبرد، باید این نکته را مورد توجه قرار داد که پوست سوراخ یا آسیب دیده باعث کم شدن مرغوبیت و دوام چرم می شود.

یکی از متداولترین چرم های طبیعی که بین افراد اصل پسند محبوبیت بالایی دارد چرم پوست گاو است، پوست این حیوان شصت و پنج درصد از چرمهایی که تولید میشوند را پوشش میدهند، رتبه دوم در درجه محبوبیت چرمها بین مردم مربوط به چرم گوسفندی میباشد که از این فرآورده برای تولید فرش و دمپایی استفاده می شود.

صنعت چرم در دنیا گاهی اوقات از پوست حیواناتی مانند بز، سوسمار، گوزن، شترمرغ و حتی شتر نیز بهره می برد که چرمهایی از قبیل چرم شتر با اینکه بین مردم شناخته شده نیست استحکام زیادی نسبت به چرم گاو دارد و مقاوم تر است، پوست این حیوان حدودا ده برابر پوست گاو از فیبر تشکیل شده و در برابر پارگی مقاومت بیشتری دارد.

برای تشخیص چرم طبیعی باید بدانیم؛ چرمها به دو دسته طبیعی و مصنوعی تقسیم میشوند، دسته اول چرمهای مصنوعی یا صنعتی هستند که در تولید وسایلی از قبیل مبلها، روکشهای صندلی و لباسها کاربرد دارد که به آن چرم گیاهی یا وگان نیز می گویند، این نمونه از چرم دو مدل متفاوت دارد که با نامهای پلی اورتان و پی وی سی شناخته می شوند.

چرم های پی وی سی در سال هزار و نهصد و چهل در ایالات متحده آمریکا پا به عرصه تولید گذاشت، این نوع چرم مصنوعی برای تولید کفش، تولید مبل و طراحی فضای داخلی خودرو مورد استفاده است، در اواخر سال هزار و نهصد و پنجاه بعضی از تولید کنندگان چرم تولید چرم پی یو را آغاز کردند، این دو نمونه چرم در کارهای مشترکی استفاده میشوند اما هرکدام خصوصیات متفاوتی دارند، چرم پیو بافت نرمتر با قابلیت تنفس دارد و بیشتر برای تولید لباسهایی که با پوست بدن در ارتباط هستند استفاده میشوند.

دسته چرمهای پی وی سی قابلیت تنفس زیادی ندارند و اصولا برای جلوگیری از رسیدن رطوبت استفاده میشوندو در تولید وسایلی مانند جلد کتاب یا جعبه ها کاربرد دارند، با توجه به مزایا و معایب این دسته از محصولات میتوان در کارهای زیادی از آنها بهره مند شد.

چرم طبیعی زمانی مورد استفاده است که مورد عمل دباغی قرار گرفته باشد، این گونه محصولات دارای استحکام، مقاومت زیاد، و ماندگاری بیشتری نسبت به چرمهای مصنوعی هستند، چرمهای طبیعی از نظر استحکام به سه دسته سبک، نیمه سنگین و سنگین تقسیم میشوند.

دسته اول با نام چرم سبک از پوست حیواناتی مانند گوسفند و بز درست می شوند و ضخامت آنها کم است و هنگام استفاده باید مراقبت زیادی از آنها صورت گیرد،اصولا چون وزن کمی دارند در تولید اکسسوریها و لباسهای سبک مانند دستکش و کلاه استفاده میشوند.

چرمهای نیمه سنگین جزو دسته دوم هستند که از پوست حیواناتی مانند کروکدیل و شترمرغ تهیه میشوند و محصولات کمیابی هستند، قیمت بالای این چرمها باعث شده همه افراد نتوانند از آنها استفاده کنند، از آنها در ساخت لباسها و وسایل خاص استفاده میکنند.

دسته آخر از این محصولات چرمهای سنگین هستند که از پوست حیوانات سنگین وزن مانند گاو، شتر، گوساله و گوزن تشکیل میشوند، از مزایای چرمهای سنگین میتوان به مقاومت بسیار بالای آن اشاره کرد و باید به این نکته توجه داشت این نوع از چرمها هرچه بیشتر استفاده شوند ظاهر بهتری میگرند و جذابتر میشوند.

انسانهای اولیه برای بدست آوردن غذا دست به شکار میزدند و پوست شکار خود را تبدیل به سرپناه، لباس و کفش میکردند، پیشینه دباغی چرم به هزار و دویست سال قبل از میلاد مسیح در یونان باستان برمی گردد، سپس مصریها به دلیل مصرف بالای این محصول در بین فراعنه و ملکه ها دست به تولید بالای آن زدند.

دباغی یکی از مهمترین مراحل تولید چرم طبیعی است و اگر به نحو احسن انجام شود، محصول بدست آمده از کیفیت خوبی برخوردار میشود و در برابر عوامل طبیعی از جمله سایش، خراش، ضربه و رطوبت مقاومت بالایی داشته و زود از بین نخواهد رفت، مرحله دباغی در تهیه چرم گوسفند یکی مهمترین مراحل تولید میباشد زیرا باعث جلوگیری از تجزیه پوست گوسفند شده و چون چرم گوسفند نسبت به بقیه محصولات نازکتر و دارای مقاومت کمتری است در تهیه انواع لوازم مصرفی مانند کیفهای دستی، لباس و دستکش کاربرد ویژه ای دارد.

گوزنها حیوانات سنگین وزنی هستند که از پوست آنها نیز برای تولید چرم استفاده میشود، چرم گوزن جنس نرمی دارد و از قیمت نسبتا بالایی برخوردار است اما مقاومت آن در برابر رطوبت کم است و برای تهیه اقلام سبک از جمله کلاه و دستکش استفاده میشود.

یکی از بهترین نوع چرم گوسفندی، چرم جنوب است که طرفداران زیادی دارد و این به خاطر صفهای خاص آن است، این چرم با اینکه نازک است خاصیت لاستیکی دارد و دمای درونی و رطوبت را تنظیم میکند، با توجه به بافت سبک آن میتوان در تولید کت، کاپشن و دستکش از آن بهره برد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما